Welkom

Inleiding
Voorwoord Inleiding Geschiedenis De naam Geboorte Huwelijk Kinderen Stamboom Energie sector Bekende personen Allerlei Cami - links Home
Inleiding horend bij de originele website opzet van " kleineke "


De site ( http://users.skynet.be/cami ) werd opgezet uit interesse voor onze afkomst, de betekenis van onze familienaam, maar vooral ook uit nieuwsgierigheid naar de oorsprong van de naam "CAMI".

Wij hebben ontdekt dat onze over-over-grootvader een "vondeling" was, die op onverklaarbare wijze de naam "CAMI" meegekregen heeft door de direkteur van het vondelingentehuis in antwerpen, op 2 februari 1813.

Door dat feit stopt onze stamboom op die datum, zonder verklaring over de afkomst van deze vondeling, en zonder verklaring waarom dat kind juist DIE naam gekregen heeft. Opzoekingen in de registers van de stad antwerpen hebben daarover geen uitsluitsel gegeven. Wel hebben we de "geboorte-akte" teruggevonden, waarvan een uittreksel op de site. Ook proberen we alle "familie"- afstammelingen van onze gemeenschappelijke voorvader in een lijst bijeen te krijgen. Deze lijst, zoals hij nu op de site staat is verre van volledig.

Daarom met deze een oproep aan allen die menen over meer informatie te beschikken in verband met ons misterie, of die namen hebben die (nog) niet op de lijst voorkomen, GRAAG nodigen wij u uit om uzelf  of de ontbrekende namen bekend te maken.

Onze dank bij voorbaat voor uw interesse en medewerking.

Deurne, 22 september 2001
Ludo en Dave Cami